Figyelem, az oktatások a Koronavírus miatt kialakult helyzet miatt, bizonytalan ideig szünetelnek!


Oktatás

Cégünk, az 1996-ban felépített, és azóta már felújított korszerű Oktató Központjában,  kiváló körülmények között tudja képezni, oktatni a különböző területek szakembereit. Ezen tevékenység célja egyrészt a már meglévő partnerek fényezőinek oktatása az Autocolor Kft. által forgalmazott anyagok szakszerű és gazdaságos használatára, másrészt minden olyan új információ átadása az érdeklődőknek, amely befolyásolhatja a gyakorlati munkájukat.

Oktatásainkra szerződött partnereink szakembereitől tudunk jelentkezést elfogadni, egyébb esetben kérjük cégszerű jelentkezési igény elküldését az autocolor [k] autocolor.hu központi email címre!


Jelenlegi oktatásaink

Jelenleg nincsenek oktatásaink, kérjük látogasson vissza később, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre hogy értesíthessük újonan induló tanfolyamainkól.


Oktatási Program 2020. I. félév (katt ide)

Rendszerindítás
Új felhasználók esetén a rendszerindítási folyamat elméleti és gyakorlati részből áll össze és lehetőség szerint az Oktató Központban, kivételes esetben a partner telephelyén történik. Az elméleti képzés során a bemutató fényező megismerteti a partner szakembereit az anyagok használatával. A gyakorlati rész az elméletben megtanultak valós körülmények közötti alkalmazását, azaz tényleges fényezést jelent műhelykörülmények között.

Rendszeres szakmai továbbképzés
1-2 napos képzések keretében felfrissítésre kerülnek a rendszerindítás során elsajátított ismeretek. A bemutató fényezők átadnak minden olyan tippet, újdonságot, tapasztalatot, amely az elmúlt időszakban jelent meg.

Speciális tanfolyamok
Kifejezetten szakmai vagy szorosan a szakmához kötődő, jellemzően elméleti előadások. A résztvevők lehetnek a partnerek szakemberei, műhelyvezetői, a biztosítótársaságok, kárszakértő irodák kollégái, illetve a gépjármű importőrök képviselői is.
 
 

Iratkozzon fel
hírlevelünkre:

Elolvastam és megértettem a hírlevéllel kapcsolatos adatkezelést.