Hírlevél hozzájáruló nyilatkozat

Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy nevemet és e-mail címet az Autocolor Festékgyártó és Forgalmazó Kft. hírlevél küldése céljából kezelje, hogy engem általánosan, vagy számomra személyre szabottan tájékoztasson a kiadványairól, képzéseiről, szolgáltatásairól, eseményeiről, híreiről.

Tudomásul veszem, hogy adataimat az Autocolor Festékgyártó és Forgalmazó Kft. a 2008. évi XLVIII. törvény, a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli.

Kijelentem, hogy önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és így a hírlevélről bármikor leiratkozhatom az elektronikus levelek alján található link segítségével, valamint az autocolor [k] autocolor.hu e-mail címre, vagy postai úton az Autocolor Festékgyártó és Forgalmazó Kft., 2051 Biatorbágy, Erdővári Ipartelep címre küldött lemondási kérelem útján.

Kijelentem, hogy adataimmal kapcsolatban további jogaim a következők: a tájékoztatás joga, a helyesbítés joga, az adatok zároláshoz/korlátozáshoz való jog, tiltakozáshoz való jog, bírósághoz fordulás joga, hatósághoz fordulás joga.

Önrendelkezési jog megsértése esetén panasszal a NAIH-hoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel.: +36 (1) 391-1400, www.naih.hu) vagy bírósághoz fordulhatok.

Hírlevél adatkezelési tájékoztató

Regisztáció, bejelenzkezés, megrendelés adatkezelési tájékoztató

AKCIÓS TERMÉKEK

 

Iratkozzon fel
hírlevelünkre:

Elolvastam és megértettem a hírlevéllel kapcsolatos adatkezelést.